Zakelijk huren bij Green Motion

Green Motion

Veel vooruitstrevende bedrijven en organisaties zijn actief om een positieve bijdrage aan het milieu te leveren. Echter op het gebied van tijdelijke mobiliteit zijn er geen tot weinig keuzes om “GROEN” te huren.Met een jong wagenpark bestaande uit voertuigen met de laagst mogelijke CO2 emissie waarden, is dat bij ons nu wel mogelijk!

Word zakelijke partner

Eenvoud, transparant, persoonlijk en zonder verrassingen, is in het kort waar wij voor staan. Flexibele tariefstelling gebaseerd op uw behoefte en optimale inzet van automobiliteit.

Dag- & weekhuur.

Altijd een passende oplossing tegen aantrekkelijke tarieven voor huren langer dan 24 uur.

Lange termijn.

Vanaf één maand zonder langdurige verplichtingen. Het gemak van leasen en de flexibiliteit van huren. Ideaal inzetbaar voor projecten, tijdelijke opdrachten en/of proeftijd van uw medewerker.

Pool Share Park.

Zakelijke auto’s worden niet altijd gebruikt en staan het merendeel van de tijd stil. Door deze stilstand uren/dagen slim in te laten vullen door derden, worden uw wagenparkkosten direct gereduceerd. Hoe organiseren andere bedrijven dit in de buurt? Samen de vaste kosten delen en afrekenen per gereden kilometer, wel zo eerlijk! Wij verzorgen de administratie en verrekeningen daar heeft u geen omkijken naar.

Uiteraard bestaat het managen van een wagenpark niet uit afzonderlijk diensten maar zal veelal een combinatie hiervan tot de hoogste optimalisatie leiden. Wij noemen dit : “HYBRID RENTAL SOLUTIONS”

Voor ons vanzelfsprekend maar toch het vermelden waard.

  • Ervaren, getraind en toegewijde medewerkers.
  • Aflever en ophaal service mogelijk.
  • Jonge in prima conditie verkerende lage emissie voertuigen.
  • 24/7 pech en ongevallen hulpdienst
  • Operationele en financiële rapportages beschikbaar.
  • Facturatie in diverse vormen beschikbaar.
  • Altijd inzicht in uw “Company Carbon Footprint”
  • Lid van de Bovag.

Samen kunnen we het verschil maken als ook u daarvan ben overtuigd vul dan nu het aanvraagformulier hieronder in of neem contact op met ons Corporate Account Team (tel. +31 85 485 73 11)

Let’s make the difference together!

Vraag een zakelijk account aan