Onze milieuvriendelijke vloot

Green Motion Benelux biedt voertuigen met de modernste technologie (o.a. hybrid). Onze huurvloot kenmerkt zich dan ook als die met laagste CO2 emissie waarden in de verhuurmarkt. Een ander positief milieu effect is het zeer lage brandstofgebruik wat u als klant ook direct voordeel oplevert.

Green Motion werkt nauw samen met een aantal van 's werelds meest gerenommeerde autofabrikanten waaronder Toyota. Door middel van deze samenwerking zijn wij in de bevoorrechte positie om milieuvriendelijke auto’s te verhuren.

Wij hebben zorgvuldig voertuigen geselecteerd van deze gerenomeerde nationale dealers. Dit stelt ons in staat om de klant een keuze te bieden van kleine stadsauto's tot luxe auto's die bijdragen aan het verminderen van de CO2-uitstoot.

Selecteer een type voertuig

Lage CO2 emissie voertuigen

Een aantal fabrikanten heeft zich ingespannen om de efficiëntie van hun voertuigen te verbeteren en hebben hiermee zeer indrukwekkende cijfers behaald, zowel voor de CO2-uitstoot als brandstofverbruik. Van deze auto's met een lage CO2 uitstoot, is er een groot aantal in de Green Motion vloot, waaronder:Toyota Yaris , Toyota Auris, Toyota Avensis, Toyota Aygo

Hybride Technologie

De Hybride  auto's zijn uitgerust met zowel een verbrandingsmotor als een elektromotor. De eerste loopt op benzine, de tweede haalt energie uit het accupakket. Tijdens het rijden wisselen deze twee motoren elkaar af. Daar hoeft de bestuurder helemaal niets voor te doen. U rijdt dan efficiënt en kan volledig op het rijden focussen.

Als u van de snelweg de stad inrijdt, schakelt de auto bij een bepaalde snelheid over op de elektromotor. Hiervoor verbruikt hij geen benzine en dat scheelt in de portemonnee. Rijdt de auto dan volledig elektrisch, stoot hij geen schadelijke stoffen af en dat is weer goed voor de luchtkwaliteit.

Green Motion Benelux is bevoorrecht om als hybride auto's de Toyota Yaris, Toyota Auris,Toyota Prius en de Toyota C-HR voor verhuur bij geselecteerde vestigingen bieden.

Boek nu!

Huur een milieubewuste auto in - gebruik minder brandstof, bespaar geld, help met het redden van de wereld!